Yrittäjäjärjestön jouluinen pop up avautuu Raumalla uusissa tiloissa

Vuosi sitten ensimmäistä kertaa kokeiltu yrittäjäjärjestön oma pop up -tilaisuus saa jatkoa. Viime vuonna nopealla aikataululla polkaistu yhteismyyntitapahtuma otettiin niin menestyksekkäästi vastaan, että tänä jouluna kokeillaan samaa.

Tilat ovat nyt eri: Yrittäjät goes pop up levittäytyy Kauppakeskus Wänniin yhden viikonlopun ajaksi.

Myynnissä on tällä kertaa muun muassa koruja, kosmetiikkaa pienoismalleja, vaatteita, leipomotuotteita ja lahjakorttimyyntiä hyvinvointialalle. Töitään esittelevät tilaisuudessa myös valokuvaaja, puuseppä sekä ääni- ja valotekniikkayritys.

Mukana olevat yritykset: ElonKuvaus, harrasteet.fi, Hoitohuone Sole, Ketunleipä, Kunto-Rauma, Mixa, Muotoiluhuone Tuokio, Pipokorut, Puusuti, Rauman Hiuspiste, Raum Rome Paris, Raumari ja Rosa Graf.

Tapahtuman tavoitteena on koota yhteen pieniä yrityksiä, jotka haluavat tarjota kuluttajille hyvän tilaisuuden ostaa joululahjat saman katon alta. Moni mukana oleva yritys on sellainen, ettei sillä ole vakituista myymälää tai myyntipistettä.

– Yksittäisen yrityksen voi olla haastavaa tavoittaa kuluttajia kasvotusten – kaikilla ei ole mahdollisuutta omaan kivijalkakauppaan. Yrittäjien oma pop up -tilaisuus tuo yrittäjät yhteen ja luo näin houkuttelevan tapahtuman myös joululahjoja ostaville, kertoo tapahtuman taustasta yrittäjien toiminnanjohtaja Sari Pettersson.

Useammalla mukaan lähtevällä yrityksellä on verkkokauppa, mutta livenä myyminen on erilainen kokemus myös yrittäjälle itselleen.

– Toinen tärkeä ajatus tapahtumassa on saattaa yhteen sivutoimisia tai yksin toimivia yrittäjiä. Viikonloppu yhdessä muiden yrittäjien kanssa tuo samalla kaivattua vertaistukea, jatkaa Pettersson ja myöntää tapahtuman toimivan myös yhtenä jäsenhankintakeinona.

Yrittäjien pop up on auki Wännissä seuraavasti:

  • Perjantaina 13.12 klo 10-20
  • Lauantaina 14.12 klo 10-15
  • Sunnuntaina 15.12 klo 11-15