Yrittäjäopiskelija palkittiin Suomi-Areenassa

Opiskelija Kristiina Seppä palkittiin Suomi-Areenassa Suomen Yrittäjien opiskelijajäsenyydellä. Satakunnan Yrittäjien mukaan Sepän korkeakouluopinnoissa on näkynyt yrittäjämäinen, sitoutunut ja ahkera ote.

Satakunnan Yrittäjät tukee opiskelijoita yrittäjyysopintoihin ja jakaa stipendejä eri koulutusasteiden opiskelijoille. Kristiina Seppä opiskelee Porin Yliopistokeskuksella Turun Yliopiston alaisuudessa kulttuurituotannon ja maisematutkimuksen koulutusohjelmassa.

– Yrittäjyysopinnot sivuaineena olivat minulle hyvä uraa tukeva vaihtoehto, koska minun alallani luontevaa on olla yrittäjä, Kristiina Seppä toteaa.

– Myös monet opiskelukaverit pohtivat yrittäjyyttä uravaihtoehtona, ja opinnoissa tuetaan hyvin erityisesti asennetta yrittäjyyteen, hän jatkaa.

Satakunnan Yrittäjien mukjaan Ilmiö on yleinen: peräti 42 prosenttia kulttuurialan korkeakouluopiskelijoista aikoo ryhtyä yrittäjiksi. Kaikista korkeakouluopiskelijoista yrittäjäksi aikoo 21 prosenttia.

Tiedot käyvät ilmi Suomi-Areenassa eilen julkistetusta tutkimuksesta Opiskelijasta yrittäjäksi: Opiskelijayrittäjyys suomalaisissa korkeakouluissa lukuvuonna 2014–2015.