Yrittäjiä kannustetaan uudistamaan liiketoimintaansa

Säästöpankki, LähiTapiola, Elo, Innovestor ja useat yhteistyökumppanit toteuttavat Tahdo uudistua-ohjelman, jossa yrittäjät pääsevät yhdessä asiantuntijoiden ja toisten yrittäjien kanssa uudistamaan liiketoimintaansa.

Ohjelman myötä yrittäjät saavat konkreettisia työkaluja yrityksensä kehittämiseen niin asiantuntijoiden vetämien työpajojen kuin erilaisten verkkosisältöjenkin avulla. Ohjelma on osallistuville yrityksille maksuton.

- Syksyllä 2019 toteuttamamme tutkimuksen mukaan lähes puolet yrittäjistä tahtoo löytää keinoja liiketoimintansa uudistamiseksi. Haasteensa tähän tuo se, että suuri osa näistä yrittäjistä ei tiedä miten ja mistä voi aloittaa. Siksi koemme, että meillä on yhteiskunnallisesti erittäin tärkeä tehtävä auttaa yrittäjiä, jotta he voivat menestyä jatkossakin, kertoo pankinjohtaja Vesa Saine Säästöpankin Puuvillan konttorista Porista.

Ohjelman kantavina teemoina ovat yrityksen taloudellisen hyvinvoinnin lisäksi yrittäjän ja henkilöstön hyvinvointi.

Tahdo uudistua -ohjelmassa käsitellään myös muita tärkeitä teemoja kuten myyntiä, datan hyödyntämistä ja digitalisaatiota.

Tahdo uudistua -ohjelman tapahtumat käynnistyvät tammikuussa 2020 Kuopiosta.

Tämän lisäksi tapahtumia järjestetään keväällä Kokkolassa, Lahdessa, Jyväskylässä, Porissa, Turussa, Tampereella, Helsingissä, Hämeenlinnassa ja Oulussa.

Ohjelmaan osallistuminen on mahdollista myös verkkosisältöjä hyödyntämällä.