Yrittäjien palkitsema Koski: 200 miljoonan investoinnit vielä tulossa

Tämä palkinto tiesi paikkansa. Rauman kaupunginjohtaja Kari Koski on profiloitunut yritysten asioiden hoitajana. Kuva: Pekka Lehmuskallio

Satakunnan Yrittäjät ja Rauman Yrittäjät luovuttivat yrittäjäpatsaan Rauman kaupunginjohtaja Kari Koskelle merkittävästä yrittäjyyden eteen tehdystä työstä.

– Ykkösasia on palveluiden tuottaminen kuntalaisille. Ellei ole yrityksiä, ei ole työpaikkoja, eikä kunta saa verotuloja, joilla ne palvelut tuotetaan, kertaa Koski tutuksi tullutta ajatusmalliaan.

Elossa pidetty Rauman telakka ja Lakariin sijoittunut HKScan ovat saaneet paljon julkisuutta. Kosken laskujen mukaan  pk-firmoihin on lisäksi tullut tai tulossa yli 300 uutta työpaikkaa.

Koski olisi voinut jäädä eläkkeelle jo vuosi sitten. Yrittäjien juhlassa viime lauantaina hän paljasti aikovansa jatkaa vielä kolme vuotta. Kovista paineista huolimatta hän viihtyy työssään. Ja kai sekin vaikuttaa, että Kosken työlistalla on vielä muutamia isoja keskeneräisiä hankkeita.

– Noin 200 miljoonan edestä on investointeja, jotka eivät ole julkisuudessa vielä olleet. Uskon niiden toteutuvan lähivuosina. Ja varmasti tulee uusia hankkeita, jotka laitetaan alkuun, sanoo Koski.

JATKA JUTUN LUKEMISTA NÄKÖISLEHDEN PARISSA

Hanki itsellesi lukuoikeus tilaussivulta. Esimerkiksi 24 tunnin lukuoikeus maksaa vain kaksi euroa.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja, voit rekisteröityä digipalvelujen käyttäjäksi täällä.