Yrityskuvatutkimus: RTK-Palvelulla alansa vahvin imago

Siivous-, kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja tarjoava RTK-Palvelu Oy on arvioitu parhaaksi siivouspalveluiden tuottajaksi Taloustutkimuksen omassa TEP 2012 -yrityskuvatutkimuksessa.

Työelämän päättäjille suunnatussa valtakunnallisessa tutkimuksessa arvioitiin toimialan yritysten tunnettavuutta, arvostusta sekä eri yrityskuvatekijöitä.

Tutkimuksen perusteella RTK-Palvelun imago arvioitiin alansa vahvimmaksi niin yleisarvosanan kuin yrityskuvatekijöiden perusteella. Muihin alan yrityksiin verrattuna RTK-Palvelu erottautui etenkin palvelun laadussa, toimintavarmuudessa sekä talouden tilassa.

Taloustutkimuksen TEP 2012 -yrityskuvatutkimus toteutettiin syys - marraskuussa 2012. Siihen vastasi yli 1400 työelämän päättäjää, joista 750 arvioi siivousalan yrityksiä. Tutkimuksessa oli mukana seitsemän alan johtavaa yritystä Suomessa.

Kiinteistöpalvelualan yritys RTK-Palvelu Oy:n liikevaihto on n. 120 milj. euroa ja sen palveluksessa työskentelee maanlaajuisesti yli 3000 siivous- ja kiinteistöhuollon ammattilaista yrityksen 30 toimipisteessä.