Lukko järjesti nopeasti Ingan biilille oman parkkiruudun

Lukon markkinointi- ja tapahtumapäällikkö Mikael Eklöf kiinnitti Inga Helimolle nimikyltin merkiksi hänen henkilökohtaisesta parkkipaikastaan Kivikylän Areenalla. Kuva: Pekka Lehmuskallio

Rauman Lukko oli tosi nopea: alta aikayksikön seurajohto järjesti Lukko-fanien grand old ladylle, Inga Helimolle ikioman parkkiruudun Kivikylän Areenan pääoven vierestä.

Lauantaina Raumalaisessa julkaistussa 90-vuotissyntymäpäivähaastattelussaan ikinuori Inga kertoi, miten hän ei ole enää kahtena edellisenä kautena päässyt katsomaan Lukon kotimatseja.

Sata porrasta Äijänsuon pääparkkipaikalta kun ovat liikaa naiselle, jonka molemmissa polvissa on proteesit.

Hän kertoi aikovansa kirjoittaa Lukko-päättäjille kauniin kirjeen, jossa hän pyytäisi jäähallin pääoven läheisyyteen omaa parkkipaikkaa.

– En ehtinyt edes kynää ja kirjepaperia esiin ottamaan, saati tapailemaan kirjeen sanamuotoa, kun jo Mikke soitti ja kertoi minulle ihanat uutiset, Inga huokasi ihastuksissaan.

Maanantaina hän kurvasikin pirtsakan keltaisella pikkuautollaan hallin eteen testaamaan ikiomaa nimikkoruutuaan.

– Meillä oli jo jonkin aikaa ollut mielessä osoittaa Ingalle oma parkkiruutu hallin pääoven luota, ja lehtijuttu ilmestyi juuri sopivasti muistuttamaan meitä asiasta. Tämän lähemmäs ovea ei Inga enää pääsisikään, nauroi Rauman Lukko Oy:n markkinointi- ja tapahtumapäällikkö Mikael Eklöf ja osoitti Ingan nimellä varustettua paikkaa lehdistöruutujen vieressä.

Eklöf vitsaili, että Lukolla oli asiassa myös ”itsekkäät syyt”, sillä kahden kauden mittainen Inga Helimon poissaolo kotimatseista on näkynyt ikävällä tavalla joukkueen menestyksessä.

– Josko nyt pelit alkaisivat kulkea, kun Inga palaa tutulle paikalleen A-katsomoon, Mikael Eklöf totesi maanantaina juuri pudotuspelien alla.