Näin Pekka Virta selitti Lukon vaisua esitystä KooKoota vastaan - katso lehdistötilaisuus

Jonne Tammela (47) teki Lukon ainoan maalin keskiviikkona. Kuva: Juha Sinisalo

Lukon päävalmentaja Pekka Virta myönsi KooKoon olleen paljon keskiviikkona paljon parempi alusta loppuun asti. KooKoo haki Raumalta voiton 1-3-lukemin

- Tiesimme ainakin valmennuspuolella mitä tuleman pitää ja kaikemme teimme, että viesti menisi pelaajistoon asti. Tietysti tuollainen hyvänolontunne ja voitosta voittoon meneminen on aika iso vastavoima. Se on inhimmillistä, mutta se ei ole missään tapauksessa hyväksyttävää, Virta näki. 

KooKoon päävalmentaja Jussi Ahokas oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen ja uhrautuvaiseen alivoimapelaamiseen.

- Ensimmäiset kaksi erää pelattiin erittäin hyvää kiekkoa. Kun pystyimme karvaamaan ja olimme jalalla aktiivisia, saatiin Lukolta hyökkäyspelin pois, Ahokas sanoi.

Lukko otti ottelussa 28 minuuttia jäähyjä, mutta Virta ei osoitellut tuomaristoa syyttävällä sormella. Hän näki Lukon junan lähteneen liikkeelle alunperinkin väärältä raiteelta. 

- KooKoo pelaa hyvää jääkiekkoa, joka näyttää sitten vielä paremmalta, kun vastaantuleva joukkue häviää kaikki mahdolliset kamppailut, mitkä jääkiekkopelissä voi hävitä. Sitten tulee kova harmitus ja sitten harmittaa tuomarit ja kaikki mahdollinen.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Kun Lukon jäähypenkiltä oli jo välillä loppua tila kesken, KooKoo kuittasi voiton kurittomasta kotijoukkueesta