Meren vuosi -koronapyöräily innostaa liikkumaan - Raumanmeren rannoilta löytyy viisi rastia

Osallistumiskortin voi noutaa vapun jälkeen kauppakeskus Potkurista (Kauppakatu 3). Voit osallistua kokonaan sähköisesti Länsi-Suomen netistä löytyvällä lomakkeella: https://ls24.fi/pyoraily

| Päivitetty

Koronakriisin aikaan on tavallistakin tärkeämpää huolehtia omasta hyvinvoinnista ja elämänilosta. Vapun jälkeen alkava Meren vuosi 2020 -koronapyöräily innostaa liikkumaan Raumanmeren rannoilla. Rasteja on viisi: Rokinnokka, Meriristi, Otanlahti, Petäjäs ja Maanpäännokka.

Pyöräreitti on suunniteltu niin, että sen varrella on mahdollisuus nähdä aavaa merta, salmia, lahtia ja saaria.

Pyöräilyn aikana osallistujien toivotaan havainnoivan ympäristöä, merta, luontoa, historiaa ja ylipäätään kaikkea mitä matkalla kohtaa.

Mikäli havainnoista tulee mieleen kysymyksiä, niitä voi lähettää sähköpostilla: toimitus@lansi-suomi.fi – pyrimme hakemaan asiantuntijan vastaamaan.

Osallistumiskortin voi noutaa vapun jälkeen kauppakeskus Potkurista (Kauppakatu 3). Voit osallistua kokonaan sähköisesti Länsi-Suomen netistä löytyvällä lomakkeella: https://ls24.fi/pyoraily

Asemapaikoilla on toimintaohjeet. Esimerkiksi Petäjäksen nuotiolla saa olla samanaikaisesti vain oma perhe.

Merkitse kortiin tai verkkolomakkeeseen paikat, joissa olet vieraillut pyöräillen.

Tempaus päättyy 30. kesäkuuta. Osallistumiskortit tulee palauttaa 3. heinäkuuta Potkuriin, ja tällöin loppuu myös sähköinen vastausaika. Korttien ja lomakkeiden palauttaneiden kesken arvotaan palkintoja.

Koronapyöräily liittyy sanomalehti Länsi-Suomen Meren vuosi 2020 -teemavuoteen. Länsi-Suomi lahjoittaa vuonna 2020 kaikista uusista digitilauksistaan 5 prosenttia Itämeren suojelutyöhön.

Pyöräilytempauksessa ovat mukana Sanomalehti Länsi-Suomi, Satakunnan sairaanhoitopiiri, Rauman seurakunta, Rasti-Lukko, Rauman meripelastusseura, Rauman yrittäjät, Rauman partiolaiset ja Rauman kaupunki.

Koronapyöräily Raumanmeren rannoilla 2.5.–30.6.2020.

Sosiaalisen median hashtagit eli aihetunnisteet: #koronapyöräily ja #merenvuosi2020

Länsi-Suomen verkossa: https://ls24.fi/pyoraily

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut