Tämä Rauma-yhteyksistä aiemminkin tuttu mies edustaa Turun yliopistoa neuvotteluissa Rauman kaupungin kanssa: "Keskusteluyhteys on oikein myönteinen"

Turun yliopiston vararehtori Mika Hannula toimii yhteyshenkilönä, kun yliopisto käy neuvotteluja Rauman kaupungin kanssa. Hannula muistetaan myös johtavana voimana Rauman seudun yrityksiltä saatujen lahjoitusten turvin perustetun lahjoitusprofessuurin takaa. Arkistokuva: Pekka Lehmuskallio

Rauman OKL:n tilanne on puhuttanut julkisuudessa sen jälkeen, kun Länsi-Suomi kertoi Turun yliopiston suunnitelmista perjantaina.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Rauma sorvaa tukipakettia, valmis maksamaan OKL:n säilymisestä

OAJ ja SOOL jyrähtävät Turun yliopiston suunnitelmista Rauman suhteen: "Käsittämätön ja valitettava osoitus opettajankoulutuksen arvostuksen puutteesta"

Rauman Yrittäjät: Opettajankoulutus säilytettävä Raumalla

Rauman OKL:n strateginen virhe voi maksaa koko seminaarin

Valtava takaisku koko kaupungille

Vain tilaajille Uutinen lakkautusuhasta sai Rauman OKL:n opiskelijat shokkiin ja kyyneliin kesken pikkujouluristeilyn: "Kukaan ei tiedä, mitä tulee tapahtumaan"

Vain tilaajille Kaupunginjohtaja Poikela: "Merkittävästä tuesta yliopistolle puhutaan"

Vain tilaajille Shokki Seminaarinmäellä: LS:n näkemässä esityksessä Rauman OKL on säästökohteiden listalla ensimmäisenä – "Nyt ollaan kovan paikan edessä"

Turun yliopisto aloittaa muutosneuvottelut säästökohteiden selvittämiseksi – muutokset koskevat noin 250 henkilöä

Rauman seudun organisaatiot lahjoittavat Turun yliopistolle automaatiotekniikan professuurin